Find din lokale advokat i Nordsjælland

Har du brug for en dygtig advokat i Nordsjælland? Der er som regel en række bolig- eller erhvervsadvokater til rådighed i København, men hvis du bor eller arbejder i Nordsjælland, kan det måske være lidt sværere at finde en dygtig og erfaren advokat i Farum eller Allerød. Hvis du søger på ’advokat Nordsjælland’, kommer der selvfølgelig en række hjemmesider frem, men hvordan sikrer du, at du har fat på en dygtig advokat med speciale i lige netop det område, du søger hjælp til?

Advokathjælp i Nordsjælland

Hjælp til testamenteskrivning

Hvis du har brug for advokatbistand til at udfærdige et testamente, skal du sikre dig, at din advokat har erfaring inden for arveret og rådgivning i forbindelse med testamenteskrivning. Det er nemlig ikke altid nok at hyre en advokat til at skrive et testamente, især ikke hvis du har specifikke ønsker til, hvordan den arv, du videregiver, skal forvaltes. En erfaren advokat kan fungere som uvildig rådgiver og råde dig omkring hvordan arven skal fordeles, så den bedst stemmer overens med dine ønsker. Det kan eksempelvis være hvis du gerne vil støtte særlige foreninger eller interesseområder, eller hvis du ønsker at oprette en fond i dit navn, som kan støtte særlige områder i samfundet så som natur, dyrevelfærd, mindrebemidlede personer eller kulturområder. En advokat kan også bistå med rådgivning omkring arveret i forhold til eventuel efterladt familie samt i spørgsmålet om, hvad I gør, hvis I er et par med hver jeres børn, hvis den ene dør først. Her kan det være et spørgsmål om muligheden for at sidde i uskiftet bo og sikre hinanden økonomisk i alderdommen, samtidig med at børnene får den arv de lovmæssigt har krav på.

Hjælp til virksomheder

Hvis du er virksomhedsejer eller går med tanker om at stifte din egen virksomhed, er der også hjælp at hente hos en advokat med speciale i virksomhedsjura. En erhvervsadvokat kan rådgive dig om virksomhedsstiftelse, herunder reglerne for selskabsbeskatning i forhold til virksomhedstype, og en advokat kan også hjælpe dig med at sikre en succesfuld virksomhedsoverdragelse og planlægning af generationsskifte i din virksomhed.

Hjælp til boligkøb

Står du for at skulle købe bolig, måske for første gang i livet, kan du få hjælp af en boligadvokat til både tinglysning, skødeskrivning og tjek af købsaftalen, inden du underskriver den. Du kan også få rådgivning omkring forskellige lånemuligheder og generelt om finansiering af dit køb, og din advokat fungerer som uvildig rådgiver, der varetager dine interesser i forhold til et eventuelt køb.

Søren Sørensen
Advokatanpartsselskab
Rådhustorvet 3 2
3520 Farum
Tlf: 23 25 52 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *