4 ting du SKAL vide

1. Penge Problemer

Før Jeff og jeg afslutter vores faste job at flyve solo, vi sad og så på hver eneste udgift på vores bank og kreditkort erklæringer. Vi skærer alt det fedt, sluppet af unødvendige abonnementer, aflyst kabel-tv, findes billigere bilforsikring osv Vi har også sparet så mange penge som muligt, før springende ind solo praksis.

Hver af os har investeret ca $ 10,000 i praksis. De fleste af disse penge var for buffer til at holde os oven vande, før vi blev rentable – ikke for kapital. Vi investerede i en bærbar computer, printer / scanner, konkurs software og begrænset stille. Vi har også brugt flere tusinde dollars for branding: logo, hjemmeside og visitkort. Heldigvis vi var rentable inden måneder starter vores praksis.

Vi besluttede tidligt, at ingen af ​​var interesseret i at rapportere til et kontor hver dag, så vi bruger en co-arbejdsrum. Vi kan bruge en app, liquidspace, at bestille plads efter behov. Jeg kan varmt anbefale denne mulighed i stedet for at investere i mursten og mørtel. Vi betaler sandsynligvis mindre end 10% i husleje ved hjælp af co-arbejdsrum vs. hvad det ville koste os at have vores egen plads. Vores praksis er også næsten helt papirløse.

Knasende Tal

Der er (mindst) to tal, du skal beregne:

Din månedlige minimumsindkomst. Dette er det absolutte minimum, du bliver nødt til at tjene for at holde sig oven vande. Du skal beregne dine personlige udgifter samt dine erhvervsmæssige udgifter. For eksempel, hvis din månedlige leveomkostninger er $ 3.000 og din erhvervsmæssige udgifter er $ 1.000, skal du tjene $ 4000 + skatter = [minimum bruttoindkomst].
Din ideelle indkomst. Hvor mange penge vil du helst gerne tjene? For at beregne dette, skal du først finde ud af din timeløn. Lad os antage, at du gerne vil tjene bruttoomsætning på $ 200.000 om året, og din timeløn er 350 dollars. Tilføj til, at din faste omkostninger (for os, det er omkring 35%). Det betyder, at du er nødt til at generere ca $ 300,000 / år [$ 300,000 – 35% overliggende $ 105,000 = 195,000 dollars netto]. Det er 857 timer om året eller 17 timer om ugen, forudsat 50 arbejdsuger om året.
Du tænker sikkert, virkelig? Blot 17 timer! Ja, men det er ikke blot 17 timer. Det er 17 fakturerbare timer, som du kan samle. Jeg forsikrer dig, det er meget sværere end det lyder.

Når du er solo, har du ikke den støtte, som du får, når du er på et firma. Advokatfirmaer er designet, så du kan fakturere 40 + timer om ugen. Som en solo, finder jeg, at 20 timers fakturerbare arbejde om ugen er om min maksimale beløb jeg kan fakturere.

Jeg har brug for tid til at ikke kun arbejde i virksomheden, men også på forretningen. Jeg har brug for tid til at sende fakturaer, gennemgå P & L, gå i banken, tage kolleger ud til frokost, deltage networking begivenheder og gøre alle de andre ikke-fakturerbare ting.

2. Hold ferie

Dette er sandsynligvis den største lektie, jeg har lært i køreklar min egen praksis. Tager tid off, især i starten, virker som en umulig opgave. Jeg følte, som om hvis jeg tog nogen tid ud, hvis jeg ikke var til rådighed, erhvervslivet ville mislykkes. Min partner og jeg arbejdede i døgndrift for de første to år. Jeg vidste det ikke dengang, men jeg var viser alle tegn på udbrændthed: søvnløshed, kronisk træthed, nedsat koncentrationsevne, angst og depression.

Se, hvis du kommer til at være din egen chef, være den bedst mulige chef. Giv dig selv planlagt afspadsering. Dette kan tage stikket fra arbejde e-mail efter en vis time, ikke arbejder i weekenden, eller tage tre-dages weekender. For at være en god advokat, skal du holde dig sund – fysisk, følelsesmæssigt og psykisk. Du kan ikke gøre det, hvis du arbejder 24/7.

3. Lav ikke en twitter profil

Advokater elsker at følge andre advokater. Må ikke starte en Twitter-konto, bare fordi alle andre gør det, eller fordi du skal. Spørgsmålet er ikke “Skal din advokatpraksis har en Twitter-konto?”, Men snarere “Hvordan Twitter passer ind i min overordnede business mål?” Spørg dig selv: Hvem er mine ideelle kunder og er Twitter den bedste brug af min tid til at tiltrække disse kunder?

Der er ingen mangel på forskellige måder at markedsføre og udvikle din forretning. Der er en begrænsning på din tid.

Få klar over, hvem din ideelle kunder er. Budget et vist antal timer hver uge for markedsføring. Lav en liste over alle de mulige strategier for markedsføring, så Sorter efter A) dine foretrukne aktiviteter og B) sandsynligheden for succes, og holde sig til din plan. Følg ikke besætningen.

4. tænk som en Entrepreneur

Min kollega ATL klummeskribent Keith Lee skrev Stop sige Advokater brug for at blive iværksættere. Pointen i artiklen var, at “de fleste jurister altid har været iværksættere.” Jeg accepterer, at for at få succes som en solo praktiserende læge, skal du ikke kun være en god advokat, men også en god forretning ejer. Der er mange færdigheder, der er nødvendige for at blive en succesfuld iværksætter, men her er få, som jeg fundet for at være særlig vigtig.

Dum dig Hurtigt, dum dig Ofte

Jeg lærte denne idé fra John Krumboltz, forfatteren af ​​bogen Fail Hurtig, Fail Ofte (affiliate link). Som titlen antyder, vil vi alle fejle på et tidspunkt i vores praksis. Men ofte, det er gennem fiaskoer, som vi lærer. Det centrale er at svigte, lære af dine fejl, forbedre, og undlader igen.

Gør indkomst producerer aktiviteter – første ting i morgen

Start dagen ved at gøre, hvad du kan fakturere for. (Not Facebook, Twitter, eller endda din indbakke.) Ja, du kan fakturere for e-mails, men det er for nemt at få suget ind i vortex indbakke.

Blive fortrolig med Talking About Money

Jeg har fundet, at en af ​​de mest ubehagelige samtaler jeg har med kunderne er penge. At sige “din konkurs kommer til at koste tusindvis af dollars” til en person går fallit er hårdt. Skriv ud et gebyr tidsplan og holde sig til det. Undgå kunder, der forsøger at forhandle dine gebyrer. (Se Advice # 3.)

10. Følg din nysgerrighed

Den bedste del af at have din egen praksis er den fleksibilitet. Udnyt det. Gå til forskellige konferencer uden for din praksis område, starte en hobby, tage en klasse, gøre de ting, du er naturligt interesseret i – hvad du er nysgerrig.

I løbet af de år, jeg startede med at lave non advokatpraksis relaterede projekter, der har ført til andre indtægtsstrømme. Jeg har altid nydt at skrive, så jeg skrev to bøger, herunder den bekymrede Advokat (affiliate link) samt kolonner over på The Huffington Post og Lawyerist. Jeg begyndte også at undervise mindfulness på advokatkontorer, herunder et online kursus. Jeg underviser på en lokal lov skole, USF Law.

Kunne min mand og jeg tjene flere penge ved at arbejde på et advokatkontor? Sandsynligvis. Har vi savner firmaet liv? Aldrig. For os, er det ikke kun om penge. Sure, er det nødvendigt med en vis mængde penge, men efter at have mødt vores basale behov, hvad er mere vigtigt, er at have en praksis, der er bæredygtig, rentabel, giver os en følelse af formål, og passer vores livsstil.

En sidste ting, jeg vil nævne, er at have (eller ikke har) børn. Det er noget, du naturligvis ønsker at overveje, før du tager springet. Der er ingen orlov, når du har din egen praksis, så du er nødt til at planlægge for det. For en detaljeret samtale, tjek min Resilient Advokat podcast.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *