Sommerferie på Bornholm

Sneen er tøet, og solen begynder at titte frem. Hvis vejret holder, som det er lige nu, så skal vi i Danmark nok få en lang og lækker sommer med lyse morgenen, lange aftener, høj sol og varme dage – hvad mere kan man ønske sig om sommeren?

Alt dette betyder, at det begynder at være tid til at planlægge sommerferien. Mange beslutter sig for at tage til syden og de varme lande, når der bliver planlagt sommerferie. Men hvorfor rejse langt væk, når vi får så lækker en sommer herhjemme i lille hyggelige Danmark? I stedet for syden, så vælg et sted i Danmark, der kan tilbyde noget, de færreste feriesteder kan – vælg Bornholm!

Bornholm er en hyggelig lille ø, som har noget af den smukkeste natur, man nogensinde kunne drømme om. Sjældent finder man steder, der kan tilbyde så grønt et stykke natur, så blåt noget vand og så afslappende omgivelser, som Bornholm kan.

Der er samtidig flere fordele, hvis man vælger at holde sin sommerferie på Bornholm. Foruden at man i forvejen forstår sproget, og derved har nemt ved at tyde menukort, vejkort og de boende, er det også en billig ferie.

En ferie kan nemt og hurtigt komme op at blive rigtig dyr, og det vil selvfølgelig aldrig blive gratis at tage på sommerferie, men hvorfor optage unødvendige udgifter? Det koster langt fra det hvide ud af øjnene at holde ferie på Bornholm, men man får til gengæld en ferie, man aldrig vil glemme, og man er fri for at veksle valuta!

Når man nu har fundet destinationen for sommerferien, skal man selvfølgelig også få booket et hyggeligt og beundringsværdigt hotel på Bornholm. Vælger man at booke hotelværelser på Hotel Hammersø, er man garanteret den smukkeste udsigt fra værelserne, i form af skov og grønt, strand og vand, simpelthen en hel masse fantastisk natur.

Hvis man vælger et hotelværelse, følger der som regel også fællesområder med, hvilket er helt optimalt for dem, der godt kan lide at møde nye mennesker og være social. Ønsker man lidt mere privatliv og blot at nyde sig selv og/eller hinanden og familien, kan man vælge at booke en ferielejlighed. På denne måde har man stadig samme adgang til de uforglemmelige omgivelser, og kan samtidig have lov at være sig selv på egne betingelser.

Hotel Hammersø

Hammershusvej 86

Sandvig, 3770 Allinge

56 48 03 64

Post Tagged with , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *