Sådan indretter du med skabe

Er du flyttet, eller skal du have indrettet soveværelset på ny, men ved du ikke hvilke muligheder, der eksisterer inden for skabsplads og generel indretning af garderoben? Bare rolig – der er hjælp at hente. Læs med her, og find de mange muligheder ved fire forskellige former for indretninger med skabe, døre og skillevægge, og find netop dét, der passer perfekt til din stil og dit soveværelse.

Fritstående skabe

Elsker du også at flytte lidt rundt på møblerne en gang imellem? Så er fritstående skabe den perfekte løsning til dig og dit soveværelse. Fritstående skabe fås som garderobeskabe på mål, og kan som oftest leveres med eller uden både skydedøre og låger. Flere producenter kan da også fremstille de smarte skydedøre og låger med det smarte soft-close, som giver en rolig, smart og lydløs lukning af dit garderobeskab. Fritstående skabe er også ideelle i et walk-in closet, da disse kan stilles præcis, som du ønsker det. På den måde er det kun fantasien, der sætter grænser.

Indbyggede skabe med skydedøre

Elsker du også et stilfuldt og ryddeligt soveværelse? Så er indbyggede skabe med skydedøre den perfekte løsning til dig og dit soveværelse. De indbyggede skabe efter mål passer perfekt til netop dit soveværelse, og imødekommer dine ønsker helt ned til den sidste centimeter, den perfekte dekorative stil samt den helt rette farvekombination.

Foldedøre og hængslende døre

Når det kommer til døre og lukkeløsninger til garderobeskabe i soveværelset, er mulighederne praktisk talt uendelige. Mange producenter fremstiller alt lige fra smukke og dekorative håndtag til traditionelle hængslende løsninger, der passer til dit soveværelses romantiske eller moderne og rene stil. Ønsker du det helt minimalistisk og glat, findes der også mange muligheder for det såkaldte push-to-open, hvor et håndtag er overflødigt, og et enkelt tryk på skabsdøren lader denne åbne.

Skillevægge

At opdele soveværelset med en skillevæg, kan være en god og alternativ idé og løsning til dig, som gerne vil have opdelt soveværelset, uden helt at afgrænse de to dele af rummet fra hinanden. Skillevægge kan fås både med og uden glas og kan som oftest leveres med en køreskinne i bunden, sådan at skillevæggen kan køres fra ved lejlighed og åbnes op. Desuden ser det jo bare cool og super moderne ud med en skillevæg i soveværelset!

Hvad enten du vælger fritstående skabe, indbyggede skabe på mål, med enten foldedøre eller hængslende døre eller en smart skillevæg til netop dit soveværelse, er der altså uanede mængder af muligheder for alle disse. Opsøg dine muligheder, og find netop den løsning, som er perfekt for dig og dit soveværelse.

Ustyle.dk

Finsensvej 39C,

2000 Frederiksberg

53 87 70 07

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *