Bliv en bedre sælger

Ved du, hvordan succesfulde sælgere på nettet starter deres virksomheder? Ved du hvordan de første par måneder som forretningsdrivende ser ud? Ved at følge et system med nogle få trin, er det muligt at blive en succesfuld sælger på nettet. Vil du lære at blive em bedre sælger på nettet, kan du følge de samme trin, vi har skrevet nedenfor:

1) Hjemmeside og trafik

Det er vigtigt hele tiden at være opmærksom på, hvor mange besøgende hjemmesiden har, og hvad de køber. Find en god måde at genere trafik på, og arbejd på det hver dag. Det sekund trafikken daler, vil din indkomst gøre det samme.

sælger

 

2) Tekst og salgstilbud

Sørg for at din salgsteknik på hjemmesiden er i orden. Der skal altid være tekst, hvis en mulig køber gerne vil have noget at læse. Teksten skal altid sælge produktet, om det så er fysiske produkter, eller dig selv som håndværker, coach eller lignende. Nogle gode råd er;

Fortæl køberen hvad der sker, hvis de køber eller ikke køber produktet, eventuelt med et eksempel såsom at opstille et scenarie og tilbyde løsningen.

Fortæl hvad andre købere synes om dit produkt eller læg tidligere kunder op som referencer. Tilbyd en gratis prøve af dit produkt, eller giv et godt tilbud på det. Start eller slut med et spørgsmål, til hvilket svaret er ja, for en køber i din målgruppe.

3) Opstil en salgskampagne

Kampagnen bør ikke bare fokusere på værktøjer og hjemmesider. Fokuser på at teste trafikken og salgssamtalen. Få kampagnen automatiseret så hurtigt som muligt. Herefter vil du have opbygget omtale og et ry i dine køberes øjne, som gør, at du kan få succes på nettet.

4) E-mail dine kunder

Det er vigtigt, at du sender mails til dine kommende og tidligere kunder. Indholdet i dine mails skal være af så høj kvalitet, at de ikke blot bliver tagget som spam. Denne opfølgning på salg er vigtig for at holde din virksomhed relevant.

5) Opfølgning

Sørg for at følge op og tilbyde nye services ofte. Dit brand bliver hurtigt glemt og mister derved den værdi, du har bygget op. Derfor skal du hele tiden sørge for at være den mest tilgængelige og relevante sælger i dine kunders øjne. Du kan også investere i erhvervscoaching, der kan uddybe og konkretisere løsninger, der gør dig til en bedre sælger og skaber kundekontakt. Sørg i så fald for at finde en coach i salg som er ISO 900-certificeret.

Salgscoach v/Carsten Schmidt
Kielshøj 178
3520 Farum
Tlf: 51 80 53 00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *