Gode råd til dig, der skal sælge din bolig

Det kan være stressende at skulle sælge sin bolig. Men der er ting, du kan gøre for at få salget til at forløbe mere glat, og for at din bolig hurtigt bliver solgt. Når du sætter en bolig til salg, er der mest aktivitet på den i starten. Efter noget tid begynder aktiviteten at aftage, og det kan blive svært at komme udenom at give et stort nedslag i prisen eller på anden måde gøre boligen mere attraktiv. Disse råd er derfor mest effektive i starten af dit boligsalg.

salg af bolig

Find en god mægler

Her er tale om en person, som sørger for at hjælpe dig med at prissætte boligen, markedsføre den og i sidste ende med at forhandle med købere. En mægler kan spare dig for meget stress og kan bidrage med erfaring og viden, som du ikke ellers ville kunne finde. En vigtig detalje er at finde en mægler, som ikke også er mægler for køber. Hvis du skal foretage et salg af en bolig på Nørrebro, kan du godt finde en ejendomsmægler i København N, men husk specifikt at spørge ind til, hvordan de håndterer en situation, hvor de bliver bedt om at mægle for begge parter.

Sæt boligen i stand

Din bolig behøver ikke et nyt køkken, for at se godt ud, men hvis du ved, at der er steder, hvor der mangler noget tapet, eller hvor der er skrammer på gulvet, så sørg for at få dem ordnet. En køber ved ikke altid, hvad der er seriøse, strukturelle problemer, og hvad der er en skramme fra, at du har flyttet sofaen. Her er det nemmest at få spartlet skrue- og sømhuller ud, og så male i de rum, hvor det er værst. Vælg en neutral farve, så køber ikke behøver at tage stilling til en knaldgul eller dybrød væg.

Gør rent og ryd op

Har man en meget personlig stil i sit hjem, kan det være en fordel helt at fjerne de fleste af møblerne. Købere er ikke dumme, men kan godt nogle gange have svært ved at se potentialet i en bolig, som er fyldt med møbler eller kunst, de aldrig selv ville investere i. Har man ikke mulighed for dette, kan man gøre hovedrent og rydde op i sine ejendele. De, som fylder meget i boligen, kan man eventuelt få opbevaret eller stille i kælderen eller på loftet, hvis man har et sådant.

Realmæglerne Lenzberg & Kristensen
Jagtvej 21
2200 København N
Tlf: 35 42 22 00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *