Få en købermægler til at finde det bedste forældrekøb

køberrådgivning

Boligmanglen bliver større og større i byerne. Tilflytningen til byerne stiger fortsat, og det er især unge, der skal til at studere. Det bliver sværere og sværere at leje et værelse eller en lejlighed, da priserne stiger i takt med efterspørgslen. Dette gør det svært for unge og især studerende at skulle finde et sted at bo. Et værelse på et kollegium er heller ikke let at få. Derfor kan det være næsten umuligt for unge at leje en bolig, og det er sjældent muligt at købe bolig. Unge kan nemlig sjældent få lov til at låne nok penge i banken til at kunne finansiere købet. Det er dog muligt for forældre at hjælpe deres barn ved at investere i en lejlighed og dermed lave et forældrekøb, for herefter at udleje lejligheden til barnet. Der er mange fordele ved et forældrekøb, hvilket vi, i samarbejde med virksomheden Købersmægler.dk, vil forklare nærmere om i denne artikel.

Barnet vil først og fremmest finde et fast sted at bo og slippe for den konstante jagt efter en ny lejelejlighed, når den pågældende lejekontrakt udløber. Derudover vil forældrene typisk kunne udleje lejligheden til barnet til en lavere pris, end der ofte er gældende for andre lejelejligheder. For at hjælpe barnets økonomi endnu mere, kan man søge boligstøtte, hvilket er muligt, når man lejer hele lejligheden ud frem for et enkelt værelse.

De mange fordele kommer uden tvivl barnet eller eventuelt andre lejere til gode, men forældrekøbet kan også blive en god investering på længere sigt. Dette skyldes prisudviklingen og boligefterspørgslen i byen. Der vil dog altid være en vis risiko forbundet med at investere i en bolig, hvorfor man altid bør få professionel rådgivning i forhold til et boligkøb.Selvom boligen ikke nødvendigvis købes med henblik på at tjene penge, ville det være ærgerligt, hvis man mistede en masse penge på boligen ved salg. Det er derfor en god idé at få rådgivning i købsprocessen, så det bliver et godt køb. Hvis man har mod på et forældrekøb, men ikke har den store erfaring inden for boligkøb, så bør man derfor få få kompetent køberrådgivning , der kan sørge for at købsprocessen bliver tryg. En køberrådgiver taler købers sag og sikrer, at prisen er tilpasset købsvurderingen. En kompetente dygtig og erfaren købermægler har kendskab til boliger landet over og kan rådgive omkring prisforhandling i netop den by, hvor forældrekøbet ønskes. Boligprisen bliver vurderet i forhold til investering og potentialet, hvilket sikrer, at forældrekøbet ikke kun bliver en fordel for barnet men også for forældrene.

 

Købersmægler.dk
Søndersøvej 27
2820 Gentofte
Tlf.: 52802000

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *