Hvad er en advokat?

Vi kender alle sammen til juristerhvervet, og her indgår betegnelsen advokat i daglig omtale. De holder styr på alt juridisk i mange situationer, og der findes ikke bare én, men flere typer af advokater, som hver især arbejder med et område, som de har specialiseret sig inden for. Men hvornår skal man have fat i de bestemte advokattyper, og hvad kan de egentlig? Vi hjælper dig lidt på vej, så du fremover helt præcist ved, hvem du skal tage fat i, når du f.eks. skal have hjælp til boligkøb eller personskader.

Boligadvokaten

Det er altid godt at kende til boligadvokaten, som hjælper dig, når du skal købe eller sælge en bolig. For med en ny bolig følger der en række forskellige procedurer, der skal være juridisk korrekte og præcist udført. Det kan også være at gennemgå alle dokumenter i foreningen, at få lavet et skøde og at tinglyse skødet. Disse opgaver kan umiddelbart virke rimelig overskuelige, men det kræver både erfaring og en grundlæggende viden for at kunne udarbejde disse. Får du ikke udarbejdet alt dette korrekt, så kan det få konsekvenser for dig i sidste ende ved dårligt udført arbejde eller pludselige skader. Find altid en boligadvokat tæt på dig  så bor du i København, skal du finde dig en boligadvokat i København. Heldigvis er der mange, der står klar til at hjælpe dig.

Familieadvokaten

En anden type advokat er familieadvokaten, der hjælper til ved skilsmisser i familier. Advokaten hjælper med at dele værdierne op mellem ægteparret, og de vil samtidig rådgive og hjælpe i forhold til familiens børn. Er det kun den ene part, der skal have børnene, så hjælper familieadvokaten med at få det hele korrekt udført, så alle kan komme godt ud på den anden side. En familieadvokat er også en god støtte at have ved skilsmisser, så der ikke opstår unødige strider mellem de to parter. På den måde bevares roen, og det hele kommer til at gå lettere i sidste ende.

Personskadeadvokaten

Har du været ude for en ulykke eller er du kommet til skade, og vil du finde frem til, hvor meget erstatning du har ret til, så er det en personskadeadvokat, du skal alliere dig med. Denne type advokat arbejder med at sikre dig den korrekte erstatning, hvis du har ret til dette. Samtidig vil advokaten også hjælpe dig med at få den rigtige part til at betale din erstatning, så alle juridiske rammer overholdes og er rigtige.

Boligkøbsadvokaterne

Frederiksborggade 5A

1360 København K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *