Skal du sælge din restaurant? Brug en restaurationsmægler

Du har måske prøvet at sælge din lejlighed eller dit hus. Her er adskillige faktorer at tage hensyn til; hvordan skal boligen beskrives i annoncen? Hvordan skal billederne tages, og hvor mange skal der være? Hvad med prisen? Sætter man den for højt, bliver boligen måske slet ikke solgt. Sætter man den for lavt, snyder man sig selv. Alt dette kan en ejendomsmægler hjælpe med – det er hans speciale.

Find den helt rigtige mægler

Hvis du skal sælge din restaurant, gør de ovenstående faktorer sig også gældende. Men derudover er der nogle specifikke udfordringer i salget af en restaurant. Her har du brug for en dygtig restaurationsmægler. De ejendomsmæglere, som tager sig af boligsalg, har nogle gange også erhvervsejendomme til salg. Men det siger sig selv, at der er stor forskel på at sælge for eksempel et autoværksted og en restaurant. Der er tale om to vidt forskellige virksomheder og fagområder. Ligesom boligmægleren undersøger boligmarkedet og vurderer en salgspris på baggrund af det eksisterende marked, skal erhvervsmægleren også have indgående kendskab til netop den pågældende virksomheds vilkår og konkurrenter i nærområdet – og jo flere forskellige faggrubber erhvervsmægleren repræsenterer, jo mindre indgående kender han netop din branche.

Restaurationsmægleren er ekspert på sit område. Han kender markedet for restaurationer i netop dit nærområde, og han ved med det samme, hvilket sammenligningsgrundlag din restaurant skal vurderes på. Samtidig ved han, hvilke salgsargumenter han skal bruge i annoncen.

Restaurationsmægler

Hvordan sælger mægleren din restaurant?

Restaurationsmægleren ser på flere forskellige faktorer omkring din restaurant for at sætte den helt rigtige pris og skrive en sælgende annonce. Hvor ligger den? Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, siger man – beliggenheden er det eneste, der ikke umiddelbart kan ændres ved din restaurant. Derfor skal mægleren sørge for, at fordelene ved netop din beliggenhed bliver fremhævet bedst muligt. Han vil også sørge for professionelle billeder, der indbydende præsenterer restauranten – udefra, udsigten fra vinduerne, stemningen til frokost og om aftenen. Derudover vil mægleren se nærmere på, hvad der er unikt ved din restaurant. Er den et familieforetagende med en lang historie? Har I fået gode anmeldelser? Hvordan er jeres menu og priser, og hvordan tager jeres kunder imod dem? Hvordan adskiller restauranten sig fra andre i området? Alt dette vil restaurationsmægleren skrive i annoncen, som gennem hjemmeside og netværk kommer frem til potentielle købere, der søger en restaurant til salg.

Dansk Ejendoms Center ApS
Åboulevard 31
1960 Frederiksberg C
Tlf: 35 37 28 22

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *