5 gode råd til at finde den rette ejendomsmægler

ejendomsmæglerNår du skal sælge din bolig så skal du bruge en ejendomsmægler. Ejendomsmægleren er sælgeren når dit hus skal sælges, og er derfor det første eventuelle købere møder når de træder ind i huset. Ejendomsmægleren skal være pålidelig og du skal kunne lide hans/hendes personlighed. Mæglerens personlighed skal afspejle noget du kan stå inde for, for ellers kommer salget ikke til at gå godt. Det kan være en stor udfordring at vælge den perfekte ejendomsmægler, men hvis du følger nedenstående punkter, vil du med sikkerhed kunne finde en god ejendomsmægler.

 

  • Find forskellige mæglere i området – Find ud af hvilke ejendomsmæglere der er i dit lokalområde. Det er en fordel fordi disse mæglere har helt styr på, hvordan det går på markedet i det postnummer du sælger i, prismæssigt og hvilke faciliteter der findes. Så hvis du skal sælge i københavn kan du bruge en billig ejendomsmægler i København.

  • Få tilbud fra 2 eller flere mæglere – Du kan ikke forvente at du efter første forsøg har fundet den ejendomsmægler du ønsker at bruge. Derfor kan du med fordel få tilbud fra to eller flere forskellige for også at se, om der eventuelt er en prisforskel i salgsprisen og deres salær samt, hvem du klikker bedst med.

  • Tjek mægleren på Trustpilot – En god portal hvor du kan læse andre menneskers erfaringer med virksomheden og deres boligsalg på Amager, således kan du få et billede af deres service. Du bør selvfølgelig ikke vælge en mægler med dårlige anmeldelser.

  • Tjek Boligsiden.dk – Endnu en god side hvorpå du kan se mæglerens nøgletal, altså hvor mange boliger mægleren har solgt, hvor hurtigt boligerne er blevet solgt samt, mange andren nyttige informationer, som kan have indflydelse på slaget af din bolig.

  • Stol på din mavefornemmelse – Hvis du ikke har en god fornemmelse for en ejendomsmægler, så skal du ikke vælge ham/hende. Du skal huske på, at din ejendomsmægler skal kunne sælge din bolig for køberen og hvis du ikke synes at mægleren er sød, rar og immødekommende, så kan du være helt sikker på, at eventuelle købere har det på samme måde.

Det kan være en enorm jungle at skulle igennem for at finde den rette ejendomsmægler, men ender du med at finde den rette, så kan du være sikker på, at du får solgt din bolig hurtigt, effektivt og uden de store problemer.   

123Hjem
Gasværksvej 23
1656 København V
70 70 77 00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *