En drikkevandskøler behøver ikke at være grim

 

Dråbe

Mange personer identificerer fejlagtigt en drikkevandskøler med en automat, som er grim, uhygiejnisk og skadende for miljøet. Det er ikke længere tilfældet, da der i dag er udviklet drikkevandskølere, som både er pæne, hygiejniske og udviklet med øje for miljøet.

 

Pænt design med personlighed

En moderne drikkevandskøler har et funktionelt design, der gør den let og hurtig at benytte. Dette er også tilfældet for vedligeholdelsen af drikkevandskøleren, da det er muligt at finde en vedligeholdelsesfri drikkevandskøler, som derfor ikke er tidskrævende. Drikkevandkøleren skal blot fyldes op med store kartoner med drikkevand efter behovet. Drikkevandskøleren laves som standard i en cremet hvid eller skifergrå, der passer flot ind på både kontorer, på undervisningssteder og i sportsklubber. Drikkevandskøleren generer således ikke øjet og heller ikke ørerne, da maskinen udleder minimal lyd i forbindelse med nedkølingen af vandet. Drikkevandskøleren kan indbygges naturligt, men det anbefales at stille drikkevandskøleren et velbesøgt sted, så drikkevandet bliver det naturlige valg frem for at benytte kaffemaskinen eller sodavandsmaskinen.

 

Det er muligt at få særligt design, hvis det ønskes i form af særlige farver eller personligt logo. Drikkevandskøleren kan blandt andet også udnyttes i forhold til videregivelse af informationer, reklamer og markedsføring. Her er det blandt andet også muligt at udbrede budskabet om vigtigheden af at indtage nok drikkevand. Det kan især være gavnligt at øge opmærksomheden om indtag af drikkevand i sportsklubber om sommeren, hvor der er risiko for dehydrering på grund af høje temperaturer og hårdt fysisk arbejde.

 

En hygiejnisk drikkevandskøler

Den vedligeholdelsesfrie drikkevandskøler er også udviklet med et fuldstændig sterilt tapperørssystem, der mindsker risikoen for smittefare af sygdomme. Dette er især gavnligt ved de drikkevandskølere, som står populære steder, hvor mange forskellige personer benytter drikkevandkøleren hver dag.

 

En miljørigtig drikkevandskøler

Det er heldigvis også muligt at finde miljørigtige drikkevandskølere, som har et enestående lavt energiforbrug. Drikkevandet leveres i kartoner kaldet Bag-In-Box, som er udviklet på en sådan måde, at de tager hensyn til miljøet. Det samme er gældende for de tilhørende plastikglas, som bliver udviklet i nedbrydeligt materiale. Der er desuden heller intet vandspild ved drikkevandskøleren, da drikkevandet allerede er nedkølet til den ønskede temperatur, når drikkevandet tappes fra kartonen. Ved normale vandhaner går der ofte en del vand til spilde, imens man venter på, at vandet bliver koldt nok.

 

Én maskine med flere fordele

De nyudviklede drikkevandsmaskiner, som både er pæne, hygiejniske og miljørigtige, har ud over de tre store fordele en stor sundhedsmæssig effekt, da indtaget af drikkevand øges, hvilket blandt andet kan mindske hovedpine. Mange personer kan derfor få stor glæde af drikkevandskøleren, og det er af den grund værd at investere i en drikkevandskøler til medarbejderne på kontoret, sportsudøverne i sportsklubben og de studerende på undervisningsstederne.

 

Water For Life Denmark Aps

Elleborgvej 10

3140 Ålsgårde

70 70 17 70

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *