Søger du en boligadvokat på Frederiksberg?

Ønsker du at sælge dit hus, at oprette et bofællesskab eller har du på anden vis behov for juridisk assistance i forhold til din boligsituation, kan et samarbejde med en boligadvokat være en god idé. For netop at undgå juridiske fejlagtigheder eller at overse vigtige detaljer i den forbindelse, for eksempel med et boligsalg, kan der i nogle tilfælde være behov for kvalificeret boligkøb rådgivning, skødebrevsskrivning, eller lignende.

Jeg er midt i et boligkøb, men mangler rådgivning, hvad skal jeg gøre?
Er du i gang med et hus- eller lejlighedssalg, eller ønsker du omvendt at købe nyt hus/lejlighed, er Lunøe Advokatfirma en glimrende mulighed for dig, til at få råd og vejledning derom. Din situation bør helst føre til en lykkelig og glad tid som kommende eller forhenværende boligejer – hvilket rådgivning fra en professionel boligadvokat kan hjælpe dig på vej med. Alle advokater hos Lunøe er uddannede boligadvokater og har derfor gode kompetencer indenfor boligadvisering. Desuden har firmaet mange års erfaring, siden oprettelsen d. 1. oktober 1980.

Boligadvokat på Frederiksberg

Ønsker du en uafhængig rådgivning i forbindelse med din boligsituation, kan du nemt skrive dig op til en opringning, på deres hjemmeside. Her kan du få juridisk rådgivning, hvis du står overfor en større bindende juridisk eller økonomisk beslutning. For at være på den sikre side, kan du med fordel kontakte din boligadvokat så tidligt i processen af dit boligkøb/salg som muligt, så hun/han kan komme hurtigt på banen. Dette kan hjælpe dig til et hurtigere og mindre kompliceret køb/salg. Det er vigtigt at huske på, at en ejendomsmægler er og bliver en businessmand, der handler i egen interesse, og derfor kan få opstillet din boligsituation til egen fordel. Din boligadvokat handler ikke i nogens interesse, og er derfor en neutral spiller, der udelukkende informerer om de basale juridiske henseender.

Advokatfirmaet Lunøe er placeret i centrum af København og er desuden lettilgængeligt fra Frederiksberg med både metro og bus. Er du boligejer, eller ønsker at blive det, i København eller omegn, er det en god idé at have sine juridiske kilder, boligadvokat, tæt på.

Lunøe Advokatfirma
Østergade 55
1100 København K
Tlf: 70 88 51 28

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *